Wisdom Based leadership

Het vraagt moed om altijd de juiste beslissingen te maken en terug te komen op fouten. Maar vanuit die kwetsbaarheid kunnen teams beter functioneren, door respectvolle omgangsvormen allen vanuit eigen plek. Als dit is ontstaan, is het systeem waarin wordt bewogen vaak de volgende beperking, en vraagt het om een diepe herijking van teams, systemen en structuren.

Rense Woets
Trainer en coach

Coaching

Persoonlijk ontwikkeling traject voor particulieren en leiders in organisaties

Trainingen

Op maat gemaakte trainingen voor teams, om samenhang te laten ontstaan

Interim leiderschap

Interim project- of teamleider voor duurzame groei en integratie van ontwikkeling

Leadership – Guidemap

Een organisatie is een complex organisme van vele relaties en structuren, die elkaar in stand houden. Willen we verder ontwikkelen zal dat op alle lagen te hebben ontstaan. Van huisvesting tot aan plekverdeling, werkvormen, ordening, missie, cultuur tot principes. Alle verandering ontstaat als er vanuit de visie praktische stappen worden gezet in het hier en nu. Dat landen manifesteert de verandering, en breekt het los uit mentale kaders. Het vraagt bedding en draagkracht om uit oude systemen te bevrijden. Zonder stevigheid geen vernieuwing, zonder persoonlijke ontwikkeling geen vooruitgang. Dit model hieronder is de blauwdruk vanuit waar ik werk, in de verschillende producten. Van coaching, trainer tot interim project- of teamleider.

Coaching

Leiderschap is dienstbaar zijn aan de organisatie. Het vraagt luisteren naar je hart. Gevoelig zijn en stevig in je schoenen staan. Kwetsbaarheid, terugkomen op je beslissingen. De coaching is gericht op zowel particulieren die dichter bij hun gevoel willen komen, om vanuit daar kloppende keuzes te kunnen maken. Als wel voor leiders in organisaties die omgaan met complexe vraagstukken

Coaching – Persoonlijk leiderschap

* Dichter bij jezelf komen.
* Meer in je kracht, meer energie, plezier,  
* Dingen gaan gemakkelijker.

€  100,- per sessie

Coaching – Leiders in organisaties

* Complexe vraagstukken met betrekking tot omgang met team vs lijn van de organisatie
* Hoe op gelijkwaardige basis in vertrouwen samen te werken, met het ook op gezette doelen
* Hoe een ruimte neer te zetten waarin iedereen het beste uit zich zelf kan halen

€  250,- per sessie

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We starten met een intake waarin we onderzoeken wat de persoonlijke wensen zijn, en openen ons tegelijk naar de gewenste uitkomst.

Voorstel voor een traject

Als er een wederzijdse klik is en basis van vertrouwen bepalen we samen de tijdsduur, aantal sessies en de intentie van het traject. We laten tegelijk ruimte open voor dat wat wil ontstaan, wat we vaak zelf niet vooraf kunnen bedenken.

Verloop traject

Elk traject is uniek en kent zijn eigen ritme. De sessies vinden plaats via zoom, of live op locatie de hoeve.

Training voor teambuilding

Samenwerken vraagt vertrouwen naar elkaar, wat begint bij de verbinding met jezelf. Vanuit daar kan je duidelijke spelregels maken voor het geheel. En samen uitlijnen op de missie van het bedrijf.

Trainingsdag – Teambuilding

* Hoe ontstaat er veiligheid in het delen van de verschillende perspectieven.
* Welke omgangsvormen zijn nodig om die veiligheid te waarborgen.
* Wat is de motivatie, de missie van het team?

€  op aanvraag

Trainingsdag – co creatie

* Hoe vind je jouw unieke plek in het geheel?
* Hoe ontstaat er een gezamenlijke dans?
* Hoe kan iedereen zijn unieke kwaliteiten optimeaal gebruikt worden voor het geheel?

€  op aanvraag

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We starten met een intake waarin we onderzoeken wat de persoonlijke wensen zijn, en openen ons tegelijk naar de gewenste uitkomst.

Voorstel voor een training

Elke training is uniek en wordt samengesteld met de opdrachtgever. Wat is de intentie? Gewenste uitkomst? En wat is de tijdsduur/ regelmaat?

De trainingsdag

De trainingsdag is een cirkel met als basis gelijkwaardigheid. Middels verschillende oefeningen laten we een harmonie ontstaan.

Interim team- of projectleider

Als projectleider stuur ik complexe projecten op het vlak van connectiviteit, van A tot Z aan. Met een team van technisch specialisten bereid ik projecten voor en stel ik een strakke planning op.  Met ruime ervaring in budget- en resultaatverantwoordelijk zijn kan ik fungeren als hét aanspreekpunt voor projecten. Als de structuren de beperkende factor worden van de groei en ontwikkeling, is er verbinding en uitlijning nodig met de oorspronkelijke droom. Wat wil er daadwerkelijk gebeuren? Dienen de kaders en rollen aan het geheel?

Interim leiderschap

* Zorgdragen voor sociale veiligheid en vertrouwen, dat is voor mij de basis van een goede samenwerking

* Proces gedreven en bij alles wat ik doe, denk ik aan het resultaat voor de klant.

* Ik houd grip en controle en biedt tegelijkertijd flexibiliteit en ruimte. En bewaak budgetten alsof het om mijn eigen portemonnee gaat.

* Als een echte aanpakker, communicatief sterk en neem betrokkenen daarom makkelijk mee in plannen.

* Ik ben Telecom, IT/OT technisch onderlegd, bekend met de laatste technieken en een volwaardig sparringpartner voor teamleden en het management.

  

Hoe gaat het in zijn werk?

We starten met een intake waarin we onderzoeken wat de persoonlijke wensen zijn, en openen ons tegelijk naar de gewenste uitkomst.

Samen tot een arbeidsovereenkomst komen

Als de competenties en het vertrouwen aanwezig is, maken we samen afspraken over tijdsduur, doelen, intenties, en uurtarief.

Cv en werkervaring

Via onderstaande link: 

Rense is in staat om verschillende rollen te vervullen en heeft de gave om mensen aan te zetten tot nadenken en actie. Hij is intuïtief en analytisch, waardoor hij in staat is om nieuwe ideeën te ontwikkelen en deze tot bloei te brengen. Rense heeft een warme en positieve houding, waardoor hij in staat is om mensen te motiveren en te inspireren om hun beste werk te doen. Hij wordt gezien als iemand die rust uitstraalt, een prettige, respectvolle en betrouwbare bruggenbouwer en verbinder, die in staat is om samen te werken met een verscheidenheid aan mensen en organisaties. Kortom,  hij is een waardevolle aanwinst voor elke organisatie en zal een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie.

Over Rense Woets

Specialties: coaching, team development, outsourcing, insourcing, investment proposals, business cases development, theory U, presencing, project management, art of hosting, provocative coaching

Slow down and you will go faster!!

Suzanne & Rense Woets
Rechtstraat 23
3700 Rutten (Tongeren)
info (@) Ezelsbeek.be
tel. 012- 745234